office@pesajo.com +381 11 4091910

Projektovanje

Naš projektni tim je sačinjen od inženjera različitih profila koji su osposobljeni da isporučuju projekte najvećeg kvaliteta i obima. Značaj projektovanja, pravovremenog i kvalitetnog, nije moguće dovoljno naglasiti. Iskustvo koje smo stekli radeći na mnogobrojnim velikim projektima, dovoljna je garancija nivoa zalaganja koji od nas možete očekivati.

Gradnja

Kada je gradnja u pitanju, postoji nekoliko glavnih načina na koje ona može biti izvršena. Kod nas u preduzeću imate razne opcije kada govorimo o gradnji. 

Kada govorimo o gradnji, najpopularniji i najčuveniji vidovi gradnje su:

  • Ključ u ruke
  • Projektuj – Izgradi
  • Građevinsko – zanatski radovi

Legalizacija

Pod terminom legalizacija objekata podrazumeva se naknadno izdavanje građevinske i upotrebne dozvole za objekat, odnosno delove objekta izgrađene ili rekonstruisane bez građevinske dozvole. Legalizacijom se može smatrati i dozvola za objekte izgrađene na osnovu građevinske dozvole, 

Konsalting

Naša stručna ekipa vam uvek stoji na raspolaganju! Tu smo za vas kako bismo vam pružili adekvatne savete kada razmišljate o gradnji, legalizaciji i projektovanju. Naša kompanija se uvek trudi da isprati najnovije trendove u ovim poljima kako bismo mogli da vam pružimo najbolje i pravovremene savete.

Ključne prednosti

Iskustvo

Preko 10 godina iskustva u ovom poslu.

Strast

Mlad i školovan tim ljudi koji vole svoj posao.

Tim

Iskusni inženjera i arhitekte koji su uvek na nivou zadatka.

Čime se bavimo?

Preduzeće Pesajo doo osnovano u Beogradu, dugi niz godina obavlja poslove projektovanja, gradnje, konstaltinga i legalizacije nelegalnih objekata u oblasti gradjevine.

Projektovanje: Naš tim stučnih arhitekata inženjera, razumeće sve vaše želje i u konsultaciji sa našim timom gradjeviskih inženjera doći do najboljeg rešenja za vas.

Pored novo projektovanih objekata, naše arhitekte se bave i legalizacijom postojećih nelagalnih objekata, u cilju pribavljanja gradjevinske i upotrebne dozvole.

Gradnja: Izvodjenjem gradjeviskih radova se bavi tim inženjera iz oblasti gradjevinske struke, koji vode vaš objekat od zemljanih radova do ključa u ruke. Istakli bi pored ovih grubih radova i one fine-zavšne radove, tim najboljih vodoinstalatera, tim najboljih električara, tim grejača, tim keramičara, tim molera, tim fasadera radi sa nama.

Konsaltin: Naše preduzeće u korist komitenata pribavlja, savetuje i pomaže u dobijanju kvalitetnih rešenja.

Legalizacija: Tim naših stručnjaka za potrebe legalizacije, vasih objekata preduzima sledeće korake. Predlaze našeg geometra, izradjuje projekat vašeg zivotnog prostora i sve to predaje nadležnom organu za područje objekta.

zid pesajo

Ime i Prezime

Tema vašeg obraćanja

Vaš e-mail

Broj telefona

Pošaljite nam poruku

Kontakt tel:

+381 11 4091910

Adresa :

Milentija Popovica BB

Mail:

Office@pesajo.com

Za sve vaše gradjevinske probleme PESAJO je tu za vas!