office@pesajo.com +381 11 4091910

O nama

Čime se bavimo?

Preduzeće Pesajo doo osnovano u Beogradu, dugi niz godina obavlja poslove projektovanja, gradnje, konstaltinga i legalizacije nelegalnih objekata u oblasti gradjevine.

Projektovanje: Naš tim stučnih arhitekata inženjera, razumeće sve vaše želje i u konsultaciji sa našim timom gradjeviskih inženjera doći do najboljeg rešenja za vas.

Pored novo projektovanih objekata, naše arhitekte se bave i legalizacijom postojećih nelagalnih objekata, u cilju pribavljanja gradjevinske i upotrebne dozvole.

Gradnja: Izvodjenjem gradjeviskih radova se bavi tim inženjera iz oblasti gradjevinske struke, koji vode vaš objekat od zemljanih radova do ključa u ruke. Istakli bi pored ovih grubih radova i one fine-zavšne radove, tim najboljih vodoinstalatera, tim najboljih električara, tim grejača, tim keramičara, tim molera, tim fasadera radi sa nama.

Konsaltin: Naše preduzeće u korist komitenata pribavlja, savetuje i pomaže u dobijanju kvalitetnih rešenja.

Legalizacija: Tim naših stručnjaka za potrebe legalizacije, vasih objekata preduzima sledeće korake. Predlaze našeg geometra, izradjuje projekat vašeg zivotnog prostora i sve to predaje nadležnom organu za područje objekta.

pesajo o nama

Zašto da izaberete nas?

Porodica

Našu firmu gledamo kao porodicu koja konstantno raste i razvija se u pravom smeru.

Tim

Tim školovanih i vrednih ljudi koji Vam je uvek na raspolaganju.

Iskustvo

Preko 10 godina iskustva u ovom poslu na najboljim projektima.

Ideja

Znamo da vaše ideje predstavimo na najbolji način.

Naše mogućnosti

Naš tim stručnjaka je uvek tu da sasluša sve vaše probleme i ideje i da ih zajedno sa vama sprovede u delo. Sve što zamislite mi ćemo ostvariti.

Projektovanje 100%
Legalizacija 100%
Gradnja 100%
Konsalting 100%
Tim 100%