office@pesajo.com +381 11 4091910

Konsalting

Saveti koji život znače!

Naša stručna ekipa vam uvek stoji na raspolaganju! Tu smo za vas kako bismo vam pružili adekvatne savete kada razmišljate o gradnji, legalizaciji i projektovanju. Naša kompanija se uvek trudi da isprati najnovije trendove u ovim poljima kako bismo mogli da vam pružimo najbolje i pravovremene savete.

Dogovor kući gradi – bukvalno! To je vizija kojom se vodimo i koju pokušavamo da implementiramo u svako naše rešenje. U skladu sa našim mogućnostima i vašim željama, težimo kreiranju savršenih prostora kojim će svi biti zadovoljni.

Od nas možete očekivati:

Posvećenost

Stručnost

Poštovanje rokova

Posvećenost je ono što karakteriše nas, ali i sve ostale uspešne firme. Ono što nas izdvaja je ogroman nivo zalaganja koji smo spremni da uložimo u naše proizvode kao i u edukaciju koju vam pružamo. Savetovanjem vas stvaramo prijateljski i poslovan odnos koji će biti pun poverenja i uzajamne sigurnosti. Samo na taj način možemo svi biti zadovoljni radom koji ostvarujemo zajedno, jer nam vaše sugestije mnogo znače i spremni smo da se potrudimo još više kako bismo vašu ideju, vaš san pretvorili u stvarnost!

Naša stručnost će najviše doći do izražaja upravo kada govorimo o konsaltingu. Naša savetodavna funkcija podrazumeva brigu o vašem projektu i njegovoj realizaciji. To znači da smo tu za vas, od samog začetka ideje – sve do kraja izrade finalnog projekta. Ovakav pristup smo razvili kroz godine iskustva koje imamo iza sebe. Pokazalo se da je ovo idealan način saradnje sa klijentom. Ovako stvaramo partnerski odnos sa vama, sve to činimo kako bi rezultat bio najbolji mogući i nešto čime ćemo svi biti jako zadovoljni i na šta ćemo svi zajedno biti vrlo ponosni. Volimo to što radimo i ponosni smo na naše dosadašnje rezultate. Saradnjom sa nama dobijate tim eksperata koji će biti na vašem raspolaganju sve do izrade samog projekta. To podrazumeva mnogo sati posvećenog i kvalitetnog rada, ali i otvorenost za primanje i davanje saveta o pravcu u kojem se projekat kreće. Već dugo se praktično obrazujemo u ovom polju i smatramo sebe za ljude kojima možete verovati. Ukoliko ste spremni da stupite u izradu projekta tokom koje će svi članovi tima biti jako posvećeni i motivisani – kontaktirajte nas!

Poštovanje rokova je kamen temeljac svake ozbiljne kompanije, pa tako i naše! Ne postoji dovoljno obiman projekat koji bi nas naterao da ne ispoštujemo zacrtane rokove. To je naša filozofija poslovanja koja podrazumeva enormno zalaganje i predanost koja čini da svaki problem postane rešiv i svaki rok bude ispoštovan. U pitanju je način na koji poslujemo već godinama i koji želimo da koristimo još godinama. Kao posledicu, zbog poštovanja rokova, viđeni smo kao firma koja je odgovorna, spremna da ispuni zadatak koji se nalazi pred njom, kao i grupa stručnjaka svesna svojih mogućnosti. Kada sve to spojite, dobijate firmu spremnu da, zajedno sa vama, ispuni sve vaše želje i učini saradnju pravim zadovoljstvom! Ukoliko naši klijenti nisu u potpunosti zadovoljni – ne smatramo da smo obavili dovoljno dobar posao. To je naš mentalitet i to je naše shvatanje pravilnog poslovanja. Od nas očekujte maksimum, i ništa manje!

Glavne prednosti koje možete očekivati:

Planiranje je primarna faza svakog uspešnog procesa upravljanja. Uspešna koordinacija projektima obuhvata sažimanje nekoliko bitnih činjenica, od koje su najbitnije kreiranje plana ali i praćenje istog. Trudimo se da naši planovi budu konkretni, koncizni i precizni, kako bi izrada samog projekta bila olakšana i ubrzana. Ukoliko je nešto preterano komplikovano, to znači da nije dovoljno dobro objašnjeno – sa nama nikada nećete biti u toj situaciji!

Organizacija je temelj uspeha našeg poslovanja. Dugogodišnjim trudom smo se pokazali kao jedna od najboljih kompanija kada je organizovanje složenog rada u pitanju. Ključ se uvek nalazi u dobroj organizaciji. Nije zadatak nije toliko složen da ne može biti podeljen na nekoliko krucijalnih delova koji će, nakon adekvatnog planiranja, biti redom rešavani i sklapani. Svaki naš projekat započinje upravo raspodelom rada i delegiranjem zaduženja, kao i kvalitetnim planiranjem svakog sledećeg koraka. Za nas ne postoji nerešiva situacija!

Tim je sastavni deo svakog uspeha koji smo postigli! Naša ekipa stručnjaka ima mnogo iskustva u ovom polju pa su, iz tog razloga, posmatrani kao eksperti kada govorimo o projektovanju. Timskim radom svaki zadatak postaje lakši i svaka dilema postaje rešiva. Svaki problem shvatamo kao izazov te smatramo da smo zbog toga idealan partner kojeg možete imati na svojoj strani prilikom kreiranja svakog projekta. Uz nas, ne postoji situacija koju nećete rešiti, samo verujte našem timu stručnjaka i budite bez brige!

Kontakt

Ukoliko imate neka pitanja možete nas kontaktirati klikom na sledeći link.

Kontakt