Preduzeće Pesajo Tim 6 doo osnovano u Beogradu, dugi niz godina obavlja poslove projektovanja, gradnje, konsaltinga i legalizacije nelegalnih objekata u oblasti gradjevine.


Zašto da izaberete nas? Zato što našu firmu gledamo kao porodicu koja neprestano raste i razvija se u pravom smeru. Tim školovanih i vrednih ljudi Vam je uvek na raspolaganju. Zato što imamo preko 10 godina iskustva u ovom poslu na najboljim projektima. Zato što znamo da Vaše ideje predstavimo i izvedemo na najbolji način.


Glavne prednosti koje možete očekivati:
Plan

Planiranje je primarna faza svakog uspešnog procesa upravljanja. Uspešna koordinacija projektima obuhvata sažimanje nekoliko bitnih činjenica, od koje su najbitnije kreiranje plana ali i praćenje istog. Trudimo se da naši planovi budu konkretni, koncizni i precizni, kako bi izrada samog projekta bila olakšana i ubrzana. Ukoliko je nešto preterano komplikovano, to znači da nije dovoljno dobro objašnjeno – sa nama nikada nećete biti u toj situaciji!

Organizacija

Organizacija je temelj uspeha našeg poslovanja. Dugogodišnjim trudom smo se pokazali kao jedna od najboljih kompanija kada je organizovanje složenog rada u pitanju. Ključ se uvek nalazi u dobroj organizaciji. Nijedan zadatak nije toliko složen da ne može biti podeljen na nekoliko bitnih celina koji će, nakon dobrog planiranja, biti redom rešavani. Svaki naš projekat započinje upravo raspodelom rada i delegiranjem zaduženja, kao i kvalitetnim planiranjem svakog sledećeg koraka. Za nas ne postoji nerešiva situacija!

Tim

Tim je sastavni deo svakog uspeha koji smo postigli! Naš tim stručnjaka ima mnogo iskustva kada govorimo o projektovanju. Timskim radom svaki zadatak postaje lakši i svaka dilema postaje rešiva. Svaki problem shvatamo kao izazov te smatramo da smo zbog toga idealan partner kojeg možete imati na svojoj strani prilikom kreiranja svakog projekta. Uz nas, ne postoji situacija koju nećete rešiti, samo verujte našem timu stručnjaka i budite bez brige!